Förstklassiga lin- och trossrullar från Nawa

Nawa® designar och tillverkar högkvalitativa lin- och trossrullar, som håller även under svåra förhållanden. Med hjälp av våra förstklassiga produkter blir båtlivet säkert och enkelt.

Nawas lin-/ankarrullar för ankring och förtöjning

Produktnr: 19050, 19032.

 

Nawa®-linspolarna är del av den nya generationen av ankrings- och förtöjningslinor. De har en mycket hållbar konstruktion i rostfritt stål, en justerbar friktionsbroms och ett patenterat fäste på antingen ett räcke eller skrovet.

Funktioner:

  • två olika storlekar: 32 och 50 meter

  • linans draghållfasthet är 2000 kg

  • inkluderar monteringsbeslag

  • enkla att installera.

Trossrullar för ankring och förtöjning

Vi tillverkar också trossrullar som lämpar sig för ankring, förtöjning till en boj eller brygga och bogsering. Trossrullen år snabb att använda och spola upp. Den tar lite utrymme och håller dina trossar i ordning och är snabbt redo att användas. Det är också lätt att fästa och ta bort trossen från spolen. Trossrullarna är också väl lämpade för slangar och elkablar.

 

Trossrullen är tillverkad av elektropolerat rostfritt stål. Förpackningen innehåller tre monteringsbeslag för ett 25 mm tjockt räcke.
Fästen finns också för räcken på 22, 30 och 32 mm. Dessutom kan spolen fästas direkt på en lucka eller panel med hjälp av skruvar