Båttillbehör från Nawa för ett säkrare och enklare båtliv

Vi har utvecklat Nawa produkterna genom gedigen erfarenhet av sjölivet och dess utmaningar.

Nawa® -båttillbehören tillverkas av Lankapaja Oy. Våra produkter är designade och tillverkade för ett säkrare och enklare båtliv.

Med rätt utrustning trivs du på sjön

Ju mer erfaren du är som båtägare, desto bättre vet du hur svårt det kan vara att landa. Detta gäller särskilt om du har oerfaren besättning, när vädret är besvärligt eller när du behöver landa på egen hand.

 

Med rätt utrustning som är väl utvecklad för sitt ändamål hjälper Nawas produkter dig att undvika många problem på sjön. Det lönar sig att skaffa lättanvända och högklassiga båttillbehör från Nawa® så att du njuta av ett enklare och säkrare båtliv

Nawa® – för ett enklare och säkrare båtliv

Med rätt båtutrustning är båtlivet tryggt. Oavsett båtens storlek är förvaringen av utrustningen mycket viktigt. Besättningen behöver veta var utrustningen förvaras så att de snabbt, vid behov, kan ta fram den. Detta är en grundläggande förutsättning för ett säkert båtliv, speciellt när man skall landa. Alla Nawa®-produkter tillverkas av högkvalitativt rostfritt stål och fästs med patenterade Nawa®-monteringsbeslag.

Landa och förtöj din båt på ett enklare, bekvämare och säkrare sätt

Nawa®-produkterna är tillverkade för att du ska kunna landa och förtöja båten på ett smidigt och säkert sätt. Du slipper trassliga buntar med trossar och letande efter fendertar i djupa lådor. Med Nawa®-produkterna håller du god ordning på utrustningen i din båt.

 

Med Nawas produkter kan du förvara all din utrustning på rätt plats, redo att användas när du behöver den. Samtidigt är utrustningen stilfullt, diskret och säkert ur vägen, så du kan njuta av det huvudsakliga nöjet att röra dig på sjön.

Tre anledningar till att skaffa Nawa®-båttillbehör:

Unika Nawa®-båttillbehör, Nawa®, Nummela

Unika produkter

Nawa®-båttillbehören är lätta att använda, högkvalitativa och säkra. De är utvecklade för att klara av även svåra förhållanden.

Kontinuerlig produktutveckling, Nawa®, Nummela

Kontinuerlig produktutveckling

Vi utvecklar våra produkter hela tiden. Vi tar gärna emot feedback från våra slutanvändare så att vi kan utveckla ännu bättre produkter.

Ett omfattande återförsäljarnätverk av Nawa®-båttillbehör, Nawa®, Nummela

Tillbehör och reservdelar enkelt

Du hittar Nawa®-båttillbehör och reservdelar hos välförsedda återförsäljare runt om i världen.

Båttillbehör utformade för att hålla länge

I sortimentet av båttillbehör från Nawa® ingår lättanvända, högkvalitativ och säker utrustning som klarar även svåra förhållanden. De patenterade monteringsbeslagen från Nawa® är tillverkade av nylon som tål både UV-strålning och havsvatten.

 

Det breda utbudet av Nawa®-produkter och de många kombinationsmöjligheterna gör det möjligt att fästa Nawas produkter på nästan alla båtens räcken, oavsett diametern på räcket.  Tack vare monteringsbeslagens kompabilitet och det integrerade sortimentet är det enda verktyg som behövs för monteringen en vanlig skruvmejsel.

Nawa®-tillbehören inkluderar:

  • ankarställning

  • kastlineställningar

  • fendertkorgar

  • lin- och trossrullar

  • flaggstångshållare

  • livbojs- och ljushållare

  • bojkrok

  • spinnakerbomshållare

  • monteringsbeslag 22, 25, 30 och 32 mm

  • antennfot eller universalhållare.

Utrustningen spelar roll - Läs mer i Nawas senaste broschyr!

Se broschyren för år 2022 här!